Wednesday, 19 October 2016

CONTACT LENS LAWA-LAWA DAN SANGAT SELESA : Jom join Group Lens Whatsapp


Dah baca? hehehe

Sesiapa yang suka sangat pakai lens macam saya, meh lah join group whatsapp kite. Huhuhu. Lebih mudah nak tengok sebab kadang-kadang nak buka FB/IG banyak betul data nak guna. So, saya rasa lebih baik update kat dalam group whatsapp. 

Nanti dalam tu, bolehlah saya update pasal lens terbaru, colour yang available, power available dengan harga-harga sekali.

Meh la join. whatsapp je saya di 019 4101586 (Lealens_Sweethouse)


Sementara tu, saya nak tunjuk lens terbaru yang tengah hangat di pasaran kali ni. NEW STOCK. Warnanya yang lebih natural sangat menggamit hati. Saya bagi details sikit k.

Brand...Hydrocor series by Molicon Signature
Diameter...14.5mm
Lengkungan...8.6mm
Warna...Silver, Ash Gray, Brown, Golden, Jade Gray dan Marine Aqua
Power
0.00 - 8.00 ( bergantung kepada stok )

Pilih mana kegemaran warna anda!!!









Bye! Jumpa lagi.

No comments: